in , ,

Duduk Rumah Diam-Diam Dan Belajar ‘Baking’ Bersama Chef Berpengelaman Dari MIB College Dengan Hanya RM20 Sahaja. Sangat Berbaloi!

Pernahkah anda semua teringin nak belajar baking tetapi tidak berpeluang lagi untuk masuk kelas dan belajar bersama Chef yang mahir? Jangan risau, kini anda semua berpeluang untuk menceburi bidang baking dengan bantuan Malaysian Institute of Baking (MIB) College dengan hanya duduk di rumah! Tak percaya? Jom baca lagi!

Pada bulan Disember ini, MIB College dan iCookAsia bawakan kepada anda satu projek di mana anda dapat mengasah minat dan bakat anda dalam bidang baking. Projek ini dinamakan “MIB Christmas Project” dan memfokuskan kepada resipi-resipi Krismas sempena bulan Disember ini. 10 resipi akan disediakan pada anda secara PERCUMA supaya anda dapat belajar lebih lagi tentang resipi-resipi terkenal pada musim Krismas ini dengan bantuan dan langkah demi langkah daripada Chef yang berpengalaman.

Selain daripada itu, MIB College juga akan mengadakan dua sesi Live pada 19 Disember 2020, Sabtu ini. Dengan hanya RM 20 untuk setiap sesi Live ini, anda berpeluang menimba ilmu, mengasah bakat dan bertanyakan soalan yang anda curious tentang baking! Resipi yang akan di kongsikan semasa Live merupakan resipi terkenal semasa Krismas, iaitu Chocolate Cherry Swiss Roll dan juga Mont Blanc. 

Chocolate Cherry Swiss Roll
Mont Blanc

Amacam? Nampak sedap kan? 😉

Ikuti sesi Live pada Sabtu ini dan belajar resipi Krismas supaya anda boleh buat hidangan yang istimewa untuk kawan-kawan ataupun keluarga anda.

Layari http://www.mib.edu.my/mib-college-xmas/ untuk maklumat lanjut!

Jumpa anda di sana! 😀

Untuk maklumat lanjut tentang MIB College, layari laman web www.mib.edu.my atau di akaun media sosial:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvKOzk7v8r8F-VZxUQPNUCA/featured

Facebook: https://www.facebook.com/mibcollege 

Instagram: https://www.instagram.com/mibcollege/ 

Written by iCookAsia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0