in , ,

Ini Dia, Lebih 10 Produk Makanan TESCO Yang Wajib Anda Beli Dan Try.

Siapa dirumah ada pasaraya Tesco? Haa.. Admin baru sahaja jumpa perkongsian pada hari ni dimana seorang pengguna Facebook ini kongsikan hampir 20 produk makanan jenama Tesco yang patut anda cuba. 

Kadang-kadang tu, kita akan nampak jenama yang sudah popular je kan? Apa kata kali ini, kita cuba jenama Tesco sendiri. Belum cuba, belum tahu! 

Terima kasih Kathy Jem untuk perkongsian ini 🙂

1.

“Ok pizza tesco ni pun ramai suggest. Tengok gambar pun dah tau confirm sedap. Cuma lagsana je takde tadi, abis.. Baru nak rasa. Lasagna tesco pun ramai kata sedap. Takde rezeki nak cuba. Nak buat sendiri maleh”

2.

Laki bini kan hantu burger. Ni pun ada kawan suggest katanya sedap. Kalah burger Ramly. 😅 Ingat nak ambik beef sekali, abis daaa

Harga RM6.39

3.

“Spicy tempura chicken nugget ni ramai cakap sedap giler dan ramai suruh sis try. Hari tu ambik chicken nugget golden crumb pun dah sedap. Ni hat spicy confirm lagi sedap.”

4.

“Haa biskut kapal ni sedap weiii. Wajib korang cuba k. Jangan beli sekotak, kena beli 2. Beli 1 nnti menyesal”

5.

“Sumpah sedap! Rasa macam kopok Twisties bbq curry yang mahal rm2.50 kat Petronas tu. Hahaha

Baru RM1.25 gais. Murah ke murah sangat.
Thats why aku cakap barang tesco berbaloi beli. Sebabbb kebanyakkan produk tesco ni bagus2, sedap, murah dan berkualiti. Barang bagus harus kita kongsi bersama. Gitewww.”

6.

“Adakah cokelat tesco sesedap cadbury chocolate. Ok ni pun kena sorok dr afif. Dia nampak ni sekejap dia boleh settle kan”

7.

“Korang hari tu kan sis beli original fried chicken. Serius weii sedap nak mamp hahaha Afif makan banyak giler. Rasa macam ayam kepchi pon ada.
Ni kita try hat spicy pulak. Tapi ramai kata sedap nak arwah 🙊 tunggu sis goreng ekk”

8.

“Hari tu beli plain roti paratha. Sedap gak. Ni cuba yang makcik bawang pulak”

9.

“Haaa mini buns ni pun ramai suruh kita cuba. Ambik custard dan pandan kaya. Red bean pun nampak sedap tapi tak ambik sebab Afif tak suka red bean. Sekarang beli semua fikir anak. Anak makan ke tak ni. Suka ke tak hehehe”

10.

“Ok ni pun berpuluh orang suruh sis cuba. katanya sedap dap dap.. Popia dan samosa. tunggu sis goreng ek..sedap kang sis bagitau.”

11.

“Baru nak cuba. Hazelnut chocolate spread ramai cakap sedap macam nutella.. Afif kalau makan ni confirm tak pandang nasi dah hahaha”

12.

“Memang nak cari sardin, tapi sardin ayam brand abis. Tesco pun ok. Ada yg kata sardin tesco sedap, ada kata masin sikit.
Macam biasa tunggu sis masak ek. Sedap nnti sis review”

13.

“Sajer cuba. Sedap nanti sis bgtau ek. Tak bgtau tu maknanya tak sedap la tu. Hahaha”

14.

“Hari tu kopok Tom Yum ni abis. Ni baru nak cuba. Hat flavour lain semua abis.”

15.

“Haa ni sis tunggu2..
Maggi tomyum..Sedap sangat katanya.
Ada 2 jenis. Creamy Tomyum dan tomyum biasa. Yg sis ambik ni tomyum creamy. 1 pek besar ada 10 bungkus!”

16.

“Moh cuba. Ada cakap sedap berlemak cukup rasa”

17.

“Calit dengan chocolate spread sedap ni!”

Kredit gambar: Kathy Jem (Facebook)

Untuk dapatkan barangan dan perkakas memasak yang berkualiti pada harga yang berpatutan, layari https://shop.icookasia.com/

Written by iCookAsia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0