in ,

Jangan Buang Kalau Pewangi Gel Ini Habis. Boleh Guna Lagi Kalau Anda Rendam Semalaman Dalam Air.

Anda selalu atau pernah beli pewangi gel jenama ini? Kebiasaanya, kalau sudah habis mesti dibuangnya bekas itu. Tetapi, baru-baru ini, seorang pengguna Facebook berkongsikan satu tips yang sangat berguna untuk menggunakan kan semula pewangi gel tersebut. Tak perlu beli baru, anda boleh jimat disini. Jom la cuba? 

Terima kasih Aine Soaudi untuk perkongsian tips ini 🙂

“Selalu bila gel ni dah kering mengecut kita terus buangkan.

Satu tips Yong nak share, bila kering rendam gel dalam air semalaman, taraaa esok nya akan kembang balik and wangi tu still elok ya.

P/S: sekali saja rendaman lepas tu bila dah kecut boleh letgo”

Berguna tak? Anda jangan lupa untuk try buat di rumah, okay! 😉

Kredit tips dan gambar: Aine Soaudi (Facebook)

Untuk dapatkan barangan dan perkakas memasak yang berkualiti pada harga yang berpatutan, layari https://shop.icookasia.com/

Written by iCookAsia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0