Skip to content Skip to footer

Tag: biscoff

Biscoff Cheesecake. Kek Paling Viral Sampai Sana Sini Orang Buat. Senang Je, Tak Payah Bakar.

Cheesecake paling viral bulan ini tentulah Biscoff Cheesecake sehinggakan setiap masa gambar kek ini lalu di wall Facebook. Jika beli di kedai, harganya mencecah ratusan ringgit, namun bila buat sendiri, memang sangat menjimatkan. “Lama dah tengok orang buat ni. So, hari ni kita buat dia pulak. Kalau nak beli, survey2 hari tu dalam seratus lebih jugak…

Read more