in ,

Tak Payah Beli Diluar. Buat Sendiri Cookies Coklat Cadbury Ini. Sedap Dan Yang Pasti Kos Sangatlah Rendah.

Sekarang ini, ramai anak muda yang cuba untuk jual makanan manisan biskut dengan coklat cair ini. Cara yang dip dengan coklat ini buat ramai orang terliur dan dapatkan secara online. Tapi, tahukah anda kita boleh buat sendiri dengan kos yang rendah? Jimat, dan selepas itu confirm sedap pula tu. Jom cuba!

Terima kasih kakjumaa untuk perkongsian resipi Cookies Cadbury ini 🙂

Bahan-bahan:

Chips More Original

Cadbury besar

Cara membuat:

  1. Cairkan Cadbury
  2. Dan siramkan atas chipsmore. 

“Itu je resepi dia. Nak guna biskut apa pun boleh. Jumaa suka cara mcm ni jerr senang. Kalau ada masa buat biskut, Pastu celup dekat Cadbury cair.”

Siap! Anda jangan lupa untuk try buat di rumah, okay! 😉

Kredit resipi dan gambar: kakjumaa (Instagram)

Untuk dapatkan barangan dan perkakas memasak yang berkualiti pada harga yang berpatutan, layari https://shop.icookasia.com/

Written by iCookAsia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading…

0