fbpx

Bahagian Santa’s Munch The Kettle Gourmet Membawa Tambahan YUMI Pada Kotak Popcorn Krismas Mereka Ke Singapura Dan Malaysia!

iCookAsia

Kuala Lumpur, 30 November ‘23 – Permulaan F&B, The Kettle Gourmet membawa kembali Kotak Krismas YUMI dan Kotak Krismas Popcorn mengikut permintaan popular untuk musim ini. Bahagian Santa’s Elves telah berkembang lebih besar tahun ini dan mereka bersedia untuk menyebarkan lagi kegembiraan perayaan, kini menyampaikan Istimewa Kotak Hadiah Krismas di seluruh Malaysia!

 

Kotak Krismas YUMI didatangkan dalam 4 kotak mini dengan 20 batang jagung setiap satu, dengan 3 perisa yang lazat – keju asli klasik, lazat dan ayam BBQ berasap. Pilihan yang menggoda selera untuk membuatkan anda dan orang yang anda sayangi mengidamkan “satu lagi”.

Kotak Krismas Popcorn merangkumi rangkaian penuh kegemaran ramai yang telah dicuba dan benar. Hidangan tempatan seperti Ketam Cili, Kari Kepala Ikan dan Roti Bakar Mentega Kaya, bersama-sama dengan hidangan klasik seperti Roti Bakar Mentega Kaya, Coklat dan Karamel Masin adalah beberapa pilihan yang anda perlukan untuk memuaskan keinginan anda!

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif The Kettle Gourmet, Zac Chua telah berpindah dari mercu tanda kepada peristiwa penting. Dalam usahanya untuk membuka intipati hidangan lazat yang digemari di seluruh dunia, dan untuk menjadi Willy Wonka makanan ringan, dia telah berkembang dan telah memperoleh sehingga 10 jenama makanan ringan yang berbeza setakat ini dan kini mengeksport ke 8 negara berbeza di seluruh dunia termasuk Malaysia, China, Afrika Selatan, Indonesia, dan Thailand.

“Bahagian Santa’s Munch kami mempunyai permintaan daripada beberapa peminat kami, bertanya sama ada kami boleh menghantar kepada orang tersayang mereka di Malaysia dan kami tidak boleh menolak. Tahun ini, kami ingin membawa Kotak Krismas YUMI dan Popcorn sebagai sebahagian daripada menu perayaan semua orang. Sama ada anda berada di Kovan atau Kuala Lumpur, Sembawang atau Selangor, Bahagian Santa Elves membawakan keupayaan pemberian hadiah saat-saat akhir, dengan kepuasan terakhir dengan semua yang kami lakukan!” Kata Zac.

Sama ada anda memilih Kotak Krismas YUMI atau Kotak Krismas Popcorn, “Anda jadi Santa, kami akan menjadi Bunian” ialah mantera yang dihuni Bahagian Santa Bunian, dan “bao ga liao” ialah pegangan kami. Inilah yang diharapkan daripada kami pada musim perayaan ini:

Pejabat baharu kami di Subang Jaya, KL membolehkan kami menghantar ke mana-mana sahaja di Malaysia – kadar penghantaran dan masa berbeza untuk statistik yang berbeza, sila semak dengan Bahagian Munch kami!

Kupon – Setiap Kotak Krismas disertakan dengan kupon diskaun 5% untuk pembelian seterusnya!

Kad tulisan tangan tersuai – Bunian kami telah memperhalusi proses mereka untuk membantu anda menghantar mesej ikhlas kepada rakan sekerja, rakan dan keluarga, luahkan diri anda melalui kami! Lubang + hias – Setiap Kotak Krismas Popcorn disertakan dengan arahan untuk mengubahnya menjadi hiasan Krismas!

Istimewa Kotak Hadiah Krismas boleh didapati sekarang dan dihantar pada hari bekerja berikutnya di Singapura dan untuk kebanyakan negeri di Malaysia! Jika anda mempunyai soalan atau hanya seseorang untuk bercakap, Bunian boleh dihubungi melalui talian hotline kami di (65) 8020 0741 untuk Singapura, dan (60) 1113235230 untuk Malaysia.

Pengumpulan sendiri pada hari yang sama daripada Ketua Bunian (Subang Jaya sahaja) boleh didapati di sarang rahsia Bunian! Perniagaan dan individu yang ingin menghubungi The Kettle Gourmet boleh menghantar mesej di [email protected] atau talian di (65) 8020 0741.

Mengenai The Kettle Gourmet:

The Kettle Gourmet ialah pengeluar dan pengedar Makanan Snek Gourmet Diperakui Halal yang menumpukan pada jualan B2B melalui perisa tempatan yang unik dan bahan-bahan berkualiti. Popcorn mereka adalah bukan GMO, berair, tanpa lemak trans, dan baru dibakar setiap hari. Syarikat itu telah berkembang merentasi 10 jenama tambahan untuk merangkumi rangkaian makanan ringan yang lebih luas, dan kini mengeksport ke 8 negara di seluruh dunia.

Mereka menjual terutamanya dalam talian @ http://thekettlegourmet.co/ [Perbelanjaan >$60RM memberi anda penghantaran percuma, seluruh pulau]

Hubungan media: Peter Justin Yu, [email protected]

Gambar Istimewa Kotak Hadiah Krismas YUMI: https://drive.google.com/drive/folders/1IaPs8sKuJbOQwglkGuy-ZuchpxAPiqkw?usp=drive_link 

Cagaran media tambahan boleh didapati di sini: https://www.dropbox.com/sh/9k2l70ryf0jj1ha/AADiY3Q1DOqRQW5LImyq1lwea?dl=0

– Pecahan harga (sebelum GST)

1 x Kotak Krismas Popcorn 8: $100 RM

1 x Kotak Krismas Popcorn 8 (mini): $50 RM

1 x Kotak Krismas YUMI $90 RM

Kotak Krismas Popcorn menawarkan:

– 3 kotak (diskaun 10%)

– 6 kotak (diskaun 15%)

– 9 kotak (diskaun 20%)

– 15 kotak (diskaun 25%)

Kotak Krismas Popcorn (mini) menawarkan:

– 5 kotak (diskaun 10%)

– 10 kotak (diskaun 10%)

– 15 kotak (diskaun 15%)

Kotak Krismas YUMI menawarkan:

– 5 kotak (diskaun 10%)

– 10 kotak (15% diskaun)

– 15 kotak (diskaun 20%)

Share This Article
Leave a comment
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x