fbpx

Peminat Burger Mesti Join Peraduan Beli & Menang Ini. Baru Syok!

iCookAsia

Burger adalah sejenis makanan yang digabungkan dengan roti, patty beserta tambahan  sayur-sayuran. Dengan rasa yang sedap, mesti ramai yang suka sangat makan burger. Sekarang ini, sambil makan burger pun boleh menang. Dengan harga burger yang sangat berpatutan, memang berbaloi dan puas hati. 

Kali ini, Seri Pelangi dengan kolaborasi bersama Syukor Burger ada mengadakan satu peraduan dimana anda berpeluang untuk memenangi hadiah yang menarik dan bernilai sehingga RM45,000!

Jom sertai Peraduan Beli & Menang SERI PELANGI x Syukor Burger ini bukan sekadar peraduan tapi pada masa yang sama, anda dapat merasai betapa nikmat dan sedapnya burger ini. Untuk sertai peraduan ini, anda hanya perlu ikuti 4 langkah yang mudah sahaja seperti berikut:

  1. Beli 1 biji burger di mana-mana gerai atau restoran Syukor Burger berhampiran anda.
  2. Tangkap gambar anda bersama burger tersebut dengan gaya yang paling kreatif.
  3. Hantar gambar, sertakan kapsyen kreatif, nama penuh dan nombor kad pengenalan melalui WhatsApp ke 011-2805 2603
  4. Muat naik gambar dan kapsyen kreatif anda ke media sosial beserta dengan hashtag #SeriPelangiXSyukorBurger 

Mudah kan, hanya perlu mengambil gambar beserta kapsyen dan anda berpeluang untuk merangkul hadiah-hadiah yang telah disediakan. Peraduan ini berlangsung pada 28 Januari – 26 Mac 2023. Jadi tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Bukan selalu peraduan menarik seperti ini diadakan

Apa yang lagi menarik, Syukor Burger juga terdapat beberapa cawangan di seluruh negeri. Jadi, lagi mudah untuk sertai peraduan ini. Boleh tengok cawangan terdekat anda di link Telegram ini: https://t.me/syukorburger_bot 

Untuk maklumat lanjut, layari https://fgvdelima.com/seripelangiXsyukor sekarang!

Share This Article
Leave a comment
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x